Ravnholmvej 9

3660 Stenløse

Telefon:

(+45)40 93 04 87

Email:

provent@mail.dk

Varmepumper Nordsjælland

Ønsker du miljøvenlig opvarmning af din bolig? Lad os montere din varmepumpe i Nordsjælland

Professionel installation af varmepumpe

Er du på udkig efter en energiløsning, der både er miljørigtig og reducerer din varmeregning, er en varmepumpe en glimrende løsning.

En varmepumpe er et varmeanlæg, som bruger varmen i jorden eller luften til at opvarme din bolig.

To af de mest populære løsninger indenfor varmepumper er en luft til luft varmepumpe og en luft til vand varmepumpe, der udnytter varmen i luften til at opvarme luften og brugsvandet i boligen, alt efter hvilken pumpe du vælger.

Her hos ProVent monterer og renoverer vi din varmepumpe i Nordsjælland. Sammen med vores leverandør sørger vi for en topprofessionel løsning.

Varmepumpens mange fordele

Selvom en varmepumpe er en stor investering, kan det sagtens betale sig. For det første er der store besparelser at hente på den årlige varmeregning ved at skifte olie- eller naturgasfyret ud med en varmepumpe.

For det andet er pumpen langt mere miljøvenlig end olie og naturgas og vil på den lange bane være CO2-neutral, når vores strømproduktion udelukkende sker med vedvarende energikilder.

Andre meget praktiske fordele er varmepumpens lange levetid og nærmest ikke-eksisterende behov for vedligeholdelse. Det eneste, den kræver, er et årligt servicetjek, som vi naturligvis står for, når du vælger os til at installere din varmepumpe i Nordsjælland.

Brug for en varmepumpe i Nordsjælland? Kontakt os i dag

Ønsker du at få monteret en varmepumpe i Nordsjælland, eller er du i tvivl, om det er den rette løsning for dig, så er du meget velkommen til at kontakte os allerede i dag.

Du fanger os på telefon, e-mail eller via kontaktformularen her på siden. Så tager vi en uforpligtende samtale om din situation og finder den bedste løsning, så du kan energioptimere din bolig. 

Vi ser frem til at kunne hjælpe dig med din miljørigtige energiløsning.

Kontakt os