Ravnholmvej 9

3660 Stenløse

Telefon:

(+45)40 93 04 87

Email:

provent@mail.dk

Badeværelse

Har du brug for et nyt badeværelse i Værløse? Vi er din dygtige og erfarne VVS’er

En flot og langtidsholdbar totalrenovering af badeværelse

Trænger du til et helt nyt badeværelse i Værløse, Farum eller omegn, og leder du efter et kompetent VVS-firma til opgaven? Så er du landet det rette sted.

Her hos ProVent hjælper vi dig med alt indenfor renovering af badeværelse, så du får et skønt slutresultat af højeste kvalitet.

Vi har stor erfaring indenfor området, hvorfor vi præsenterer dig for god inspiration og de mest ideelle løsninger til dit projekt, uanset om du holder af den helt klassiske stil eller går efter et yderst moderne udtryk.

Højkvalitets VVS-løsninger til aftalt tid

Badeværelset er et af de vigtigste rum i vores hjem, og derfor er det vigtigt, at det fungerer, som det skal. Her spiller de rigtige VVS-løsninger en stor rolle.

Når du vælger os til at lave nyt badeværelse i Værløse, møder du medarbejdere, der har styr på alt indenfor VVS. Derfor får du altid kompetent rådgivning ud fra vores faglige viden og store praktiske erfaring, så du bliver sikker i dine valg.

Højkvalitets håndværk ned til mindste detalje er grundlaget for vores daglige arbejde, og alle dine løsninger bliver naturligvis leveret til aftalt tid.

Skal vi lave nyt badeværelse hos dig i Værløse? Kontakt os i dag

Er vi de rette til at lave nyt badeværelse hos dig i Værløse, eller har du brug for at vide mere om, hvad vi kan tilbyde dig? Så må du endelig ikke tøve med at ringe til os allerede i dag.

Sammen tager vi en snak om dit projekt, og vi svarer naturligvis gerne på de spørgsmål, du måtte have til vores skræddersyede løsninger.

Du er også velkommen til at benytte dig af vores kontaktformular på her på siden. Så vender vi tilbage til dig snarest muligt. 

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os