Ravnholmvej 9

3660 Stenløse

Telefon:

(+45)40 93 04 87

Email:

provent@mail.dk

Nyt badeværelse Farum

Nyt badeværelse i Farum? Vi leverer kvalitetsløsninger hver gang

Lad os stå for totalrenovering af badeværelse

Gennem tiden er badeværelset blevet et af boligens vigtigste rum. Her er der plads til at udfolde sin stil og sine drømme indenfor boligindretning. 

Trænger dit badeværelse til en opgradering, og mangler du et professionelt og kvalitetsbevidst firma, der kan give dig et nyt badeværelse i Farum? Så er du landet det helt rette sted.

Her hos ProVent udfører vi renovering af badeværelse i totalentreprise. Vi trækker på dygtige samarbejdspartnere indenfor murer- og elektrikerfaget, så du er sikret et flot og langtidsholdbart slutresultat, du kan nyde i mange år.

Kompetent rådgivning omkring nyt badeværelse i Farum

Du har naturligvis idéer og ønsker, dit nye badeværelse skal opfylde. Når du hyrer os til at lave nyt badeværelse for dig i Farum, får du derfor altid kompetent rådgivning og vejledning i forhold til bl.a. valg af materialer og VVS-løsninger, så du bliver sikker i dine beslutninger.

Vi lytter til dine behov og inkorporerer dem i den løsning, vi skræddersyer til dig, så det færdige resultat lever op til dine drømme og forventninger. 

Da din tilfredshed er centrum for vores arbejde, pakker vi ikke vores biler, før både du og vi er fuldt ud tilfredse med badeværelset. 

Brug for et uforpligtende tilbud? Hiv fat i os i dag

Skal vi lave nyt badeværelse hos dig i Farum eller omegn, eller kunne du tænke dig flere oplysninger om, hvilke løsninger vi kan tilbyde dig? Så må du endelig ikke tøve med at tage fat i os allerede i dag. 

Du fanger os på telefon, e-mail eller via vores kontaktformular her på siden, hvor vi er klar til en snak om dit badeværelsesprojekt. Her giver vi dig naturligvis også et uforpligtende tilbud på den samlede opgave.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os