Energi

Varmepumpe m.m. i Farum, Stenløse & Værløse i Nordsjælland

Varmepumpe, jordvarme og solvarme

Leder du efter en som kan installere en varmepumpe i Farum, Værløse og Stenløse i Nordsjælland? Provent VVS har mange års erfaring indenfor faget og du kan derfor trykt lade os installere din varmepumpe. 

Miljørigtige energiløsninger bliver et stadigt vigtigere område inden for alle håndværk, og vvs-faget er ingen undtagelse

Miljørigtige energiløsninger bliver et stadigt vigtigere område inden for alle håndværk, og VVS-faget er ingen undtagelse.
Vi ønsker at være med helt fremme på miljøområdet, og derfor har vi også taget uddannelsen som energivejleder. På den måde kan vi være med til at sikre, at VVS-installationerne i dit hjem er til gavn for både miljøet og din økonomi.

Jordvarme

Jordvarme er en ekstremt effektiv opvarmningsform, hvor man udnytter den oplagrede solenergi i jordens øverste lag. For hver 1 kilowatt elektricitet, du bruger til at udvinde det, får du op til 5,0 kilowatt varme igen, og dermed opnår man altså en stor besparelse.
ProVent kan stå for installationen eller renoveringen af din jordvarme, så dit anlæg hele tiden fungerer optimalt.

Solvarme

I Danmark skinner solen omkring 1.800 timer om året, så hvorfor ikke udnytte det til at producere ren og gratis energi til sig selv? Det kan vi hjælpe dig med.

Vi installerer og renoverer solvarmeanlæg i private hjem, hvilket betyder, at du kan spare mange penge på din varmeregning. Faktisk kan du helt slukke for din normale varmetilførsel fra maj til september, og det kan mærkes på økonomien.

Varmepumpe nær Stenløse. Farum og Værløse i Nordsjælland

Vi tilbyder installation og renovering af luft til vand varmepumper, hvor vi sammen med vores leverandør, sikrer dig en professionel løsning helt i top.

Du er velkommen til at kontakte os her, og til en uforpligtende samtale.